Lang tur

Tatt av vinden
Bjørn Larsen
Sat 12 May 2018 05:38
Vi gikk i dag 17 km over Fatu Hivas tak. Det var nesten 700 m opp, og så ned igjen, men en fantastisk tur. Synd vi ikke har internett, slik at vi kan poste bilder.
For å komme til startstedet, som var Omoa, en litt større landsby enn Hanavave, der vi ligger, ble vi kjørt i båt av Poi. Litt scary, for han hadde en dårlig motor. Det gikk bra for oss, og båtturen var i seg selv fantastisk. For Tor på "Kea" gikk det dårligere, han dro ut med Poi, men da streiket motoren. Heldigvis kom en annen lokal båt forbi, og deble tauet tilbake til Baie de Vierges (bukta der vi ligger.
I morgen drar vi antakelig til Nuku Hiva.
Nye posisjoner kommer etter hvert.

----------
radio email processed by SailMail
for information see: http://www.sailmail.com