La Coruna 13- 16 juni

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Fri 22 Jun 2012 07:42

43:22.056N 008:23.079W                                                                                                                                                                                                                     

 

Så har vi äntligen kommit till La Coruna. Vägen hit längs Portugals kust och Spaniens nordvästra kust blev klart krokigare än vi tänkt oss. Men inget ont som inte har något gott med sig. Vi har sett så mycket mer av denna kust och framför allt alla floder, som har så många smultronställen där man ligger i lä för rådande vindar och dyning antingen för ankare eller i en marina. Härliga sandstränder såg vi även om de inte lockade till bad och strandliv just nu beroende på det dåliga vädret. Vi har träffat flera seglare som skulle tillbringa några månader här innan de går norrut. Vi förstår dem.

I La Coruna låg vi stilla torsdag och fredag medan ytterligare ett oväder drog över Biscaya.

 

a coruna 065.jpg

Bertil med Fyren i La Coruna