Isla Grande

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Tue 24 Mar 2009 16:32

09:37.780N 79:33.758W                               

 

                                                                      

Just som vi skulle ge oss av från Chichime Cays fick en ordentlig regnskur på oss. Därefter har vi haft en härlig halvvinds segling i solsken västerut till Isla Grande, en ö där Panama Citybor åker till när de är lediga.  mideko och vi ligger här på svaj till i morgon då vi går till Colon. Vi hängde ut reven med den gröna vobblern, för vi önskade tonfisk till lunch! Fisket avslutades mycket snabbt. Något stort slet av reven och vi får bara hoppas att vobblern inte hindrar innehavaren från att äta! Nick, sonen ombord på mideko, är nu vår taxichaufför, vilket vi uppskattar mycket. Att ro vår dinge är inte något nöje för man kommer ingenstans! Vi får fortfarande ingen kontakt med internet via våra mobiler så det är satelittelefonen som gäller och därmed inga bilder. De kommer när vi är i Colon, där finns wifi.