Vi tar en paus i seglandet

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Thu 29 Jan 2009 12:31

14:04.443N 60:57.016W

 

                                                                      

Vi ligger kvar i Rodney Bay Marina. Vi fick tillbaka water-makern i måndags kväll och har  varit  ute på friskare vatten än här i marinan och testade den. Och den går som den gick de första 2, 5 mån av vår seglats, dvs lugnt och fint och levererar bra vatten. Vilken lycka! De problemfyllda kolvarna är utbytta inklusive packningar mm. Så enkelt det blir när problemet är känt och åtgärdat!  Vi har nu legat i marinan några dagar och fått klart för oss  att utbyggnaden av marinan är finansierad av pengar från Dubai! Men även de har drabbats av krisen, så just nu ligger de flesta projekt nere! Vi ser inte så många svenska båtar utan det är som vanligt de norska vi stöter på plus en och annan dansk. För övrigt är det mest båtar med engelsk resp USA och kanadensiska flaggor som vi möter. Torsdag 29 jan reser vi hem till Sverige och vi är inte tillbaka här förrän den 17 feb. Så vi tar en paus från värmen och seglandet till dess.