Åter på Anguilla

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Sun 4 Jan 2009 17:08

18:12.044N 63:05.598W

 

                                                                      

Vi lämnade ”Skattkammarön” sen eftermiddag  lördag 3 jan utan att ha hittat någon gömd piratskatt. Vi ankrade för att äta middag i the Manchioneel Bay på nordvästra delen av Cooper Island innan vi satte kurs österut mot Anguilla igen. Den ostliga vinden höll naturligtvis i sig så vi fick kryssa tillbaka till de nordliga Leeward Islands. Det blev en guppig seglats! Söndag morgon 11.30 ankrade vi här i Road Bay på Anguillas västra kust (dagens position). Efter lunch hägrar bad mm på den vita sandstranden.

 

anguillajan09 187.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Road Bay, Anguilla