Asien, Timor, Kupang 27 juli-1 aug

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Mon 2 Aug 2010 09:00

10:09.524S 123:34.497E                                                                                                                                                                                                                     

                                                                      

Lördag 24 juli lämnade Blues med Bertil ombord Darwin tillsammans med över 100 andra segelbåtar i Sail Indonesia. Efter 3 dygns segling (med endast 1 timmes sömn!) angjorde Blues Asien och de ankrade så småningom i bukten utanför Kupang, Timor. För mer info om vad som hände där och resten av vägen rekommenderas Finns (Hilde) blog  http://www.seiltur.no/hilde/ . Besättning på Hilde är Reidunn och Finn. När Finn skriver så kan man tro att besättningen består av betydligt fler personer än två, men det är bara Finns sätt att beskriva livet ombord! Hilde och Blues seglar tillsammans så när Hilde når en ny hamn gör Blues det också.