Hazard Bay, Orpheus Island, Palm Isles, 1 juni

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Sat 5 Jun 2010 19:52

18:38.038S 146:29.486E                                                                                                                                                                                                                     

                                                                      

Vi hade lämnat Townsville efter lunch så klockan var omkring 21.00 då vi ankrade i Hazard Bay på västra sidan av Orpheus Island. Det blev en sen middag, och därefter direkt i säng för vi skulle som vanligt starta vid sextiden nästa morgon igen. Helt klart är att vi sover mycket bättre när vi ligger för ankar än när vi nattseglar. Fråga inte varför, för vi har inget svar.

 

Fiztroy 028.jpg

Vi lämnade Hazard Bay i soluppgången