Åter på St Martin

S/Y Blues
Bertil Nyberg
Mon 22 Dec 2008 21:13

18:02.035N 63:05.765W

 

                                                                      

Söndag eftermiddag hade vi en härlig slör tillbaka till St Martin. Vi såg en haj, som patrullerade i ”kanalen” mellan St Barth och St Martin. När vi nådde St Martin  gick vi in i Simson Bay Lagoon och fick en plats i Simson Bay Marina. Även här inne i Lagoonen är det mest stora motorbåtar som ligger. Vi har många ”Silja Lines” runt oss i marinan och där fejas och bärs ombord förnödenheter inför julhelgen precis som vi själva ska göra. Men alltid händer det något. Idag vägrade tvättmaskinen att tömma ut vattnet och ännu har vi (Bertil) inte hittat felet. Denna maskin är också något som bara måste fungera för att göra livet ombord lite enklare. Klas mönstrade av idag och hinner hem i tid för att griljera julskinkan.