Warderick Wells: Lang zal ik leven!

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Fri 5 Mar 2010 15:23

Alweer een jaartje erbij, een paar rimpels meer, wat grijs haar en een door zon en zout gelooide huid. En wat een jaar is het geweest. Vorige jaar vierde ik mijn verjaardag in St Maarten. Nu vier ik het in de Bahamas. Ongelofelijk!

Dit jaar was de verjaardag leuker dan ooit. Natuurlijk miste ik vrienden en familie maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de intimiteit van ons gezinnetje. Alec en Katie hadden beiden een kado gemaakt. Alec had zijn handjes gescand op de computer en geprint en versierd. Katie had de vorm van haar handje in zand uit Warderick Wells achter een hartje op papier geplakt en verder versierd. Geweldige kado’s natuurlijk.

warderick wells 026

Isabelle had een mooie taart gemaakt, geheel van de grond af, een hele prestatie als je bedenkt dat we al ruim een maand niet bij een winkel zijn geweest. Het proviand is nog ruim voldoende om te leven als een vorst. Uiteraard hebben de kinderen geholpen met het versieren van de taart. En heb ik geholpen om hem op te eten.

warderick wells 046warderick wells 050

’s Avonds zijn we lekker doorgezakt aan boord van Spindrift. Het werd erg gezellig met Liz en Chris Calder (broer van Nigel). De drank vloeide rijkelijk, nodeloos te zeggen dat de Morning After een beetje Fussy was.

Het was een mooie verjaardag. Ik ben benieuwd waar we zijn als ik 46 wordt. Dat zal wel bibberen worden.