Mallorca: Alcudia, aan een mooring

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Wed 9 Apr 2008 21:22

 

 

Isabelle’s mam komt vandaag aan en we varen de 11 mijl naar Alcudia. De wind is stevig en halverwege wensten we dat we in Pollensa gebleven waren. De ankerplaats blijkt echter erg beschermd en we vinden zelfs een mooring. De hele nacht blaast het 20+ knopen en we liggen als een huis. Toch vertrouw ik de mooring niet en ik blijf de gehele dag aan boord terwijl de kinderen en Isabelle lekker in het hotel zich vermaken met indoor zwembad en zo.

 

‘s Avonds haal ik Isabelle en de kinderen met de dinghy op van het strand. Ik heb de paraplu meegenomen en dat is geen overbodige luxe. De golven slaan over de Bullie (dinghy) en stapvoets kruipen we terug naar SeaWalk.

 

De kinderen vallen snel in slaap na een verhaal over de Smurfen, Mam heeft namelijk twee smurfen meegenomen uit NL, die waren erg in bij de AH. De smurfen gaan overal waar de kids gaan. Erg leuk. Gelukkig heb ik ook wat filmpjes op de computer staan met Smurfen en ’s morgens wordt dat met plezier bekeken.

 

’s Avonds had ik een discussie over dieren en vooral waarom katten krabben. Paarden schoppen, honden bijten, katten krabben. Als afgeleide was de conclusie dat koeien niets doen. En kledingkasten doen ook niets.  Zij zijn een soort standbeelden maar dan met laden en deuren. Mooie logica.