Oosterschelde - Roompot Marina vakantiepark

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Fri 22 Jun 2007 11:11

De laatste paar dagen hebben we in een vakantiepark gebivakkeerd. Uiteraard in de haven, maar… Roompot Marina is een gigantisch bungalow / camper / camping park. Dus hebben we eergisteren 5 uur lang in het zwembad gelegen, met golfslag en grote glijbaan.

 

Gisteren hebben we gefietst, uiteraard een lekke band die ik zelf gerepareerd heb. Voor het eerst in 20 jaar, volgens mij. Op de fiets naar een manage en de kids paardjes gekeken. Daarna lekker midgetgolf gedaan. Het lijkt wel een vakantie.

Vandaag gaan we weer naar het zwembad, morgen vertrekken we naar het Veerse meer, Kortgene. Het weer wordt volgende week slecht dus we zullen we een paar dagen op het Veerse meer blijven alvorens weer de zee op te gaan.

 

Er blijven trouwens dingen kapot gaan. Gisteren stopte de waterpik van Isabelle ermee. 5 maanden oud. Blijkbaar wil alles nog even in Nederland vervangen worden. Als dat zou betekenen dat er daarna niets meer kapot wil, ben ik tevreden. Hier is het veel makkelijker om garantie te claimen, maar straks….

 

De zekeringen van boegschroef zijn gearriveerd in Laren, dus die krijgen we zondag wel van Isabelle’s mam.