ICW: Belhaven, North Carolina - Dowry Creek Marina

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Mon 15 Jun 2009 14:08

 

Dowry Creek Marina is lekker klein en is een echt familie haventje. We hebben er volop genoten. Binnen 5 minuten na het aanleggen lagen de kinderen met mij in het water. Isabelle had internet en was niet meer buiten te vinden. Later hebben we boodschappen gedaan met een leenauto. Daarna hebben we lekker hamburgers gegeten in het clubhuis. De kinderen genoten van de sateliettelevisie en wij van de comfortabele banken.

 

De volgende dag was grotendeels hetzelfde. We hebben met de leenauto nog onze gasfles kunnen laten vullen, dus dat was mooi meegenomen. De hamburgers waren vervangen door Hot Dogs, J.

 

’s Avonds gaf Katie opeens aan dat ze liever in een onderbroek sliep dan een luier. We hebben hier een wasmachine, dus hebben we het geprobeerd. En inderdaad, ze is de hele nacht droog gebleven. Sindsdien slaapt ze zonder luier en tot nu toe gaat het goed. Tjeetje geen luiers meer! Da’s een feest!

 

De derde dag zijn we om 12 uur weer verder gevaren. Eerst nog even het zwembad in en dan trossen los. We wilden eigenlijk een korte dag varen maar de ankerplaats bleek vol te liggen met krab potten en dus moesten we verder doorzetten dan gepland.