13-1-2009 Barbados: Katie is jarig

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Wed 14 Jan 2009 00:48

 

 

Katie was vanmiddag zo moe dat ze spontaan in haar bedje kroop. Waarom ze dat deed is eenvoudig te verklaren. De hele dag was één groot feest. ´s Morgens om zeven werd Alec wakker en daarmee ook Katie en haar ouders. Dus begon het grote feest. Haar eerste cadeau kreeg ze meteen maar op de rest moest ze nog even wachten.

 

Om elf uur begon het eigenlijke feest op de catamaran Double Helix van Liz en John. Liz had lief aangeboden om het verjaardagsfeest te vieren op hun grote catamaran zodat de kinderen wat meer ruimte zouden hebben om te feesten. En natuurlijk hielp het dat de cat twee trampolines had op hun voordek.

 

Voordat het feest begon was Isabelle met de kinderen naar de Seraphim gezwommen waar volgens mij al een klein feestje bezig was ter ere van Katie. Ik was druk doende om de buitenboordmotor te repareren. Er was zout water in de benzine gekomen en dat moest uit de carburateur en de toevoerslangen. Dat heeft even geduurd maar met de hulp van John (Seraphim) en John (Double Helix) draaide de motor na een uurtje als nooit tevoren.

Prinsessen schoentjes aanpassen          Vlnr: John, Sergej, Ellen, John, Alec, Katie, Isabelle

 

Inmiddels was het elf uur en vertrokken we bepakt en bezakt naar Double Helix. Daar begon het echte feest in vol ornaat en het duurde tot vier uur ´s middags. Eerst natuurlijk cadeaus uitpakken en daarna taart (zie foto boven, chocolade taart). Daarna springen op de trampoline, zwemmen en spelletjes doen. Dansen hoorde daar ook bij.

 

Spelletjes doen met vlnr: Alec, James, Jack, Anna, Ellen en Katie

 

Dansen met James (2)                         Twee prinsessen, Katie en Ellen (5)

 

De cadeaus van ons en de oma´s en opa vielen in goede aarde. ´s Avonds was Katie er nog steeds mee aan het spelen.

Terug op SeaWalk, moe maar voldaan met een zak vol cadeaus