Katie's verjaardag: iets eerder dan normaal

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Wed 13 Jan 2010 19:56

Vandaag vierden we Katie’s verjaardag. Eigenlijk wordt ze pas op de dertiende 4 jaar oud maar omdat Oma dan al weer in Nederland is, hebben we besloten om het iets eerder te vieren. Katie weet het toch niet. Dus hebben we het op zondag gevierd.

De dag begon al goed. Katie werd wakker en mocht op kado speurtocht. Alec had een leuke tekening gemaakt en een pijl op de muur geplakt waar die tekening lag. Katie was nog niet echt wakker en we moesten haar een beetje helpen. De kado’s lagen in de douche en al gauw kregen we vreugdekreetjes te horen.

key west, verjaardag Katie 025key west, verjaardag Katie 030

Binnen 10 minuten waren alle kado’s van hun verpakking ontdaan. Alles viel in goede smaak. Ze was enorm verwend door ons en Oma en Opa in Nederland. Maar dat was nog niet alles. Omdat ze de laatste paar dagen samen gestept hadden op Alec’s step, mocht zij bij Toys R Us een eigen roze step uitzoeken.

Na het bezoek aan de speelgoedwinkel zijn we naar Chuck E Cheese gegaan. Dat is een restaurant keten dat pizza’s en Speelhallen combineert. De kinderen krijgen Tokens (muntjes) waarmee ze met de verschillende video spellen kunt spelen. Je kunt er alleen uit  met een code die de ouders ook hebben.  Lekker veilig dus. De ouders kunnen dus ook een beetje ontspannen terwijl de kinderen spelen. Inmiddels waren Sherri, zoon Jordan en dochter Naomi ook gearriveerd. En al snel waren Martijn, Kirsten en  Eric er ook. Helaas moest Oma verstek laten omdat zij erg veel last had van jicht.

key west, verjaardag Katie 038key west, verjaardag Katie 037key west, verjaardag Katie 040

Chuck E Cheeze bleek een hit te zijn bij zowel Katie als Alec. We hebben ze nog nooit zo weinig gezien. Na een paar uur zijn we naar Martijn’s huis gegaan om daar taart te eten en de rest van de kado’s uit te pakken. Mam was gelukkig iets hersteld want Katie was erg verdrietig. Zij heeft een bijzondere band met Mam en dat erg leuk is om te zien.

key west, verjaardag Katie 055key west, verjaardag Katie 068

key west, verjaardag Katie 074

Uiteraard is Katie weer vreselijk verwend door Sherri, Martijn en Mam. Waar we al die kado’s weer gaan onderbrengen is ons een raadsel. Katie was uiteraard door het dolle heen. Zelfs Alec  was niet vergeten en kreeg ook een kadootje. Kirsten had zich prachtig verkleed en de kinderen werden allemaal geschminkt. Ook Martijn werd onder handen genomen.

key west, verjaardag Katie 049key west, verjaardag Katie 063

Het werd uiteraard nog erg laat en gezellig.                        

key west, verjaardag Katie 081

Mooring veld op Key Biscayne bij zonsondergang.