Gibraltar: Mam, is het erg als Katie op de muren tekent?

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Thu 7 Feb 2008 22:42

Ik (Isabelle) schiet omhoog van mijn stoel en ren achter Alec aan. En ja hoor, Katie is al met haar 3e muur bezig. Nou moet je weten dat  Katie erg creatief is, tegengesteld aan Alec die alleen gaat tekenen met meester Knutsel omdat het van school moet. Ze vindt het heerlijk om te tekenen en dit stimuleren we graag. Maar buiten deze momenten moet je alle pennen, potloden, stiften en waskrijt uit haar buurt houden anders gaat ze ermee aan de slag. Helaas heb ik  het potlood dat ze gisteren van een mevrouw heeft gekregen even over het hoofd gezien. Gelukkig is potlood makkelijk te verwijderen met zeep en water. Ben er wel ruim een kwartier mee bezig! Tja, nooit een saaie dag met kindjes om je heen.

 

Vandaag hadden we afgesproken met Claire. We hebben haar afgelopen zondag ontmoet toen Alec, Katie en ik naar de speeltuin nabij Parson’s Lodge waren gegaan. Claire was daar met haar dochtertje Alice van 1 jaar. Alice is ook van 13 januari en is precies 1 jaar jonger dan Katie. Een eigenwijs ding. Katie en Alec waren weg van haar.

 

We hadden weer afgesproken bij de speeltuin. Deze ligt aan de zee. Zomers kun je er heerlijk zwemmen. Er zijn 2 pierebadjes en een strandje. De speeltuin zelf is kleurrijk met redelijk veilige speeltoestellen. Beter dan alle andere tot nu toe in Gibraltar. Ook zijn er allerlei picknick tafeltjes.  Claire had afgesproken met Karen, een vriendin van haar, met haar 2 kindjes Olivier 2,5 en Charlie 6 maanden. Ze zouden gaan picknicken en ons daarbij uitgenodigd om ook te komen.  Het was dus een feestje voor de kinderen die heerlijk met elkaar konden spelen en erg gezellig voor mij. Het zijn leuke meiden en zo hoor en leer je wat over het leven hier in Gibraltar. Voor herhaling vatbaar en hebben maar meteen weer voor volgende week afgesproken.

 


No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.19.21/1263 - Release Date: 6-2-2008 20:14