Washington: Speeltuin special

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Tue 21 Jul 2009 14:39

SeaWalk was klaar om te gaan. Totdat ik hoorde dat er vlakbij een Yanmar dealer was. Ik moet nog een paar extra filters hebben en die kun je alleen daar krijgen. Dus dan maar nog een dagje blijven. Uiteraard van de nood een deugd gemaakt en we zijn de hele dag naar de speeltuin gegaan met de Metro.

Het enige nadeel was dat de speeltuin nogal ver weg was van de metro dus het werd een flinke wandeling. Maar het was zeker de moeite waard. Alec heeft met wel 10 jongetjes van zijn leefdtijd kunnen spelen en had de tijd van zijn leven. Ook Katie was lekker aan het spelen met schommels, water en zand. Al met al een erg goede dag.

washington 006washington 017

En toen kregen we ook nog een dubbele bonus. Eerst kregen we een life demonstratie van Amerikaanse brandweerlieden toen we Metro uitkwamen. In een kantoor naast de Metro was brand!

washington 001washington 002

De tweede bonus was toen we’s avonds even gedag wilden zeggen tegen de Seraphims en de  Catacaos. We werden prompt uitgenodigd door Graham en Lorraine (Catacaos) voor het avondeten. Het werd erg gezellig en laat. De kinderen lagen pas om 10 uur in bed.

washington 022washington 027

Spelen op de catamaran Catacaos van Graham, Lorraine en Lucas (2)

washington 019

SeaWalk voor anker in Washington