Gibraltar: Shit, shit, shit

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Wed 20 Feb 2008 09:25

Het begon als een mooie dag. De regen was opgehouden, althans tussen de buien door en het pakket van Isabelle’s mam was aangekomen. Het moest alleen nog even worden opgehaald. Het ophalen van dat pakket was een toer op zich. Na een platte band in de regen, een derdegraads verhoor door de douane bij de grens, een zoektocht naar de opslag aan wederom de andere kant van Gibraltar mocht ik het pakket meenemen.

 

Bij thuiskomst lag er heel klein briefje: “Pas op, WC verstopt!”. En ja, Isabelle had gelijk. Los van een volle WC, met dank aan Alec’s spijsvertering, bleek het probleem echter iets groter. Alle slangen en koppelingen bleken verkalkt te zijn. Nadat alle slangen losgekoppeld waren en schoongemaakt, leek de WC alsof er een ontploffing had plaatsgevonden.

 

Als bewijs voor mijn ontberingen heb ik een foto genomen om aan Isabelle te laten zien. Ik heb hem hier niet gepost want het is te onsmakelijk om zomaar naar iedereen te versturen. Maar wie geïnteresseerd is, kan naar http://blog.mailasail.com/seawalk of www.seawalk.nl gaan.

 

 

Het opruimen was bijna net zo veel werk als het repareren. En na het opruimen kon ik gaan schoonmaken, voor de zekerheid drie keer. Na het zeer nodige douchen kwam Isabelle met de kinderen thuis na een heerlijk dag buiten met de kinderen, lunch in Pizza Hut en uitgebreid in de speeltuin. En natuurlijk samen met de kinderen het pakketje openen en mee spelen.

 

 

Just another day in Paradise.