Boulougne: Robert komt even langs

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Sun 8 Jul 2007 20:45
 

Vandaag is Robert (de Kort) langsgekomen. Had ie beloofd. Erg leuk om weer eens even wat tijd te spenderen met elkaar. Hij is erg druk met zijn nieuwe baan en daardoor hebben we elkaar de laatste maanden erg weinig gezien. Grappig dat de rollen nu zijn omgedraaid, een paar jaar geleden was Robert altijd aan het zeilen en keek vreemd naar ons als we niet gingen zeilen omdat we werkten en werkten en tussendoor even naar de boot gingen. Nu is Robert degene die hard werkt en dus te weinig zeilt.

 

Wij zeilen trouwens ook te weinig. Misschien hadden we een motorboot moeten kopen, maar misschien toch nog niet…

 

In ieder geval was het prachtig weer, weinig wind en veel zon. Dus met zijn allen naar het strand. Ik heb heerlijk gepraat met Robert, terwijl Isabelle ontdekt had dat er een zandkastelen wedstrijd voor kinderen van start zou gaan. En dat hoef je Isabelle maar één keer te zeggen: op naar de wedstrijd. De Nederlands-taligen (NL en BE) tegen de rest van de wereld. En zo waar, Alec en Katie hadden de eerste prijs.

 

’s Avonds heeft Isabelle nog even lekker geskyped met haar Mam. Heerlijk om via iemand anders zijn internet connectie te kunnen surfen en bellen. We hebben ook nog Anne en mijn vader proberen te bereiken, maar helaas.

 

We liggen aan een Nederlandse steiger. Ik denk dat alle Nederlanders die naar het zuiden vertrekken via Boulogne gaan. Wel gezellig.

 

We zitten vlakbij het centrum met een boulangerie (bakker). En ik moet zeggen, zo lekker brood heb ik zelden gegeten. Vers uit de oven, mhhhhh.