Aguilas: weer 50 mijl

SeaWalk op reis
Sergej & Isabelle Berendsen
Fri 21 Mar 2008 19:27

21-3-8

 

Vanmorgen wat later vertrokken, Tele2 wilde ons voor de rechter slepen, dus even bellen met de klantenservice. Hun factuur was van november 2007, toen waren we allang vertrokken. Onzin dus. Maar, ja, eerst aanmaningen, intrum justitia en nu een dagvaarding. En wij natuurlijk steeds netjes reageren. Maar vandaag waren we het zat en hebben de financiële afdeling van Tele2 nogmaals gebeld. En natuurlijk, factuur ingetrokken t.w.v. 18 euro. Volgens mij heeft Tele2 zeker 400 euro aan kosten gemaakt voor een onzin factuur. Tsss, zal ze leren.

 

Verder alleen maar op de motor, vanmorgen wind pal tegen, later totaal van achteren, doodgevaren dus ook op de motor. Omdat het gestormd had, was de zee enigszins onvriendelijk en gingen we alle kanten op. De kids merken er weinig van. Wij des te meer..

 

Morgen gaan we weer een lange slag maken van 55 mijl. Daarna gaat het weer stormen en moeten we schuilen tot dinsdag. Vandaag wederom dolfijnen gezien, de afgelopen dagen iedere keer dolfijnen gezien maar meestal kleintjes. Nu zagen we weer echte tuimelaars. Ze bleven maar kort, we gingen waarschijnlijk te langzaam voor ze.

 

We liggen weer voor anker, iets beter beschermd dit keer, maar dat hoor je morgen wel. Morgen vroeg op.

 

Voor anker in Aguilas met de maan die net opkomt