Texan Bay

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Thu 26 Mar 2015 04:15
15:46.06N 88:49.60W

Guatemala, Texan Bay, 26 maart 2015

Van Livinston direct door naar Texan Bay, een heerlijk rustige baai in de Rio Dulce. In het haventje van Maurits (Nederlander) en Amerikaanse vriendin is het erg gezellig. Vooral ook wilden we Kenny weer even gedag zeggen voor we naar Nederland zouden vertrekken.  We kunnen het erg goed met hem vinden. Kenny is in Texan Bay blijven hangen, vorig jaar een tijdje terug gegaan naar Amerika, daar een hersenbloeding gekregen en gerevalideerd bij familie. Er was een aneurysma in zijn hersenen gediagnostiseerd, maar hij is niet meer naar het ziekenhuis terug gegaan.....  
Hier hebben we onze genua achtergelaten. Tom, de zeilmaker ter plekke,gaat er iets aan  veranderen waardoor het zeil minder bolling heeft bij het reven. Één bron van irritatie dat zeil.

Bijzondere vogel, roerdomp? Hij hield zijn kop getrekt naar boven. in het Engels tigerheron als ik mij goed herinner

Inline afbeelding 1


Inline afbeelding 3


Lilly trotter

Inline afbeelding 1