San Blas foto's 3

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Fri 1 Feb 2013 18:18
Travestie is geen probleem op Achutupu. Hij/zij mag tijdens het vrouwenfeest in de vrouwentent, waar op de achtergrond wat aangeschoten dames liggen (wat Mathilde de vraag ontlokte "wie kookt er vanavond?"  Buiten dit feest geen aangeschoten mensen gezien: het lijkt dat het alcoholgebruik goed gereguleerd is.

Inline afbeelding 1

Inline afbeelding 2


We kregen van onze gids breadfruit met het aanbod om het aan boord te komen klaarmaken. Zijn echtgenote (Keja) kwam dat de volgende dag doen aan boord van de SeaWhisper. Met de hele familie, prachtig uitgedost. De vrouwen dragen veel gouden sieraden, hier een spelend hondje.

Inline afbeelding 3

Inline afbeelding 4


De vrachtboot uit Colombia is er! Op jacht naar verse spullen, voor de Kuna tegen inlevering van kokosnoten.

Inline afbeelding 5

Inline afbeelding 6


Inline afbeelding 7


Het hertje waarvan de moeder geschoten is, wordt met de fles grootgebracht.

Inline afbeelding 8


Genoeg leeftijdgenootjes om mee te spelen

Inline afbeelding 9Inline afbeelding 10