Pelican cays

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Mon 23 Feb 2015 14:11
16:40.83N 88:11.49W
 
Pelican cays 23 februari 2015
 
In 3 uur varen zit je hier in een verlaten gebied te midden van eilandjes, koraal, ondiepten, en natuurlijk pelikanen. We liggen naast een piepklein eilandje waar we behalve een peuter, 2 spelende honden die van eilandje naar eilandje zwemmen, en een paar hutjes, nog niemand gezien hebben. Maar de peuter huilt niet, dus het zal wel goed zijn.
Op de eilandjes staat  tussen de mangrove soms een hutje, waarschijnlijk een uitvalsbasis voor de vissers.
Het vissen wil nog niet zo goed lukken, ondanks de nieuwe hengel (het andere molentje was één bonk corrosie). Dus we maken oude voorraden op: blikken chili con carne en blikken bietjes uit 2013. Gisteren heerlijke bieten salade gegeten. Gebakken bacon, stukjes appel en bietjes die heel donker rood waren, maar prima smaakten.