Thuis

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Mon 26 Jan 2015 01:38
Inline afbeelding 1

Van begin juni 2014 tot 9 januari 2015 zijn we in Nederland geweest. Genoten van de tennislessen, de jazzworkshop in Amsterdam bij Martin, de bezoekjes bij vrienden  en familie, het opzoeken van de moeders. Tussen door wat plaatjes geschoten van de bosuiltjes (4 jongen dit jaar), op bezoek zijnde hondjes, de prachtige schilderijen van Marlene Dumas, de ooievaars die overwinteren, de bijzondere markthal in Rotterdam, zonsopkomst aan de Vecht en het verslepen van onze woonboot op de dag dat we weer naar Guatemala gingen. Op Schiphol organiseerde Mathilde een heerlijk champagne ontbijtje ter ere van mijn verjaardag. Het ontbijtje hebben we samen  met Remco, die  zo aardig om ons 's ochtends om 7.30 uur uit te komen zwaaien, genuttigd.  Erg gezellig.

De zeilboot ligt inmiddels weer in het water en we zijn bijna klaar om naar Belize te vertrekken. Nog even wachten tot de cover voor de dingy klaar is om te voorkomen dat het (heerlijke) bootje oplost door de UV straling.Inline afbeelding 3Inline afbeelding 4


Inline afbeelding 5


Inline afbeelding 6


Inline afbeelding 7


Inline afbeelding 8Inline afbeelding 9Inline afbeelding 10


Inline afbeelding 12Inline afbeelding 1