Weer Placencia

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Sat 21 Mar 2015 03:09

16:30.57N 88:21.78W

Belize, Placencia, 21 maart 2015


Terug in Placencia, erg leuke plek om steeds terug te keren. Eindelijk weer goed internet. Op de andere plekken hebben we heel wat met onze telefoon boven ons hoofd gestaan om een e-mailtje te verzenden of een wordfeud zet te kunnen doen.
In Placencia moesten we uitklaren. Eerst met een  lancha van  Honky Tonky Watertaxi naar Big Creek, dan met de taxi naar de havenmeester, douane en vervolgens naar immigratie, nou zover kwamen we dus niet. Het bonnenboek was op, kom morgen maar terug, wie is er dan aan de beurt. 
 

Grappig meisje, solozeilster, met bootje in verschillende turkooise tinten, ook het bijbootje en zelfs het broekje dat ze aanhad was turkooise 

Inline afbeelding 2

Inline afbeelding 3


Zodra we de Rio Dulce opvoeren waren er weer de zwaluwtjes, die graag meeliften.
Vorig jaar na veel zoeken een geschikte nieuwe ankerketting gevonden. Nu alweer geroest en naar later bleek één schakel opengebroken. Niet echt veilig dus. We doen het nu maar met onze oude reserve ketting van 40 meter, wel wat kort.

Inline afbeelding 4