Guanaja

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Thu 23 May 2013 22:05
16:27.25N 85:52.23W
 
Na een snelle en daardoor ook vermoeiende tocht (het waaide de laatste 24 uur te hard om lekker te kunnen slapen) aangekomen op de volgende mooie ankerplek. De eerste aanblik: we liggen beschut tussen de heuvels en de riffen en kijken uit op een dorpje zoals in de de San Blas: een eilandje voor de kust van het grote eiland, helemaal volgebouwd met hutten / woningen.
Er liggen nog 2 andere zeilboten, één daarvan bleek Nederlands. Jacques kwam direct naar ons toe of we nog boodschappen van de markt wilden, want dit was de dag van de verse groenten. Het aanbod om boodschappen te doen dankbaar aanvaard. Dit was ons nog niet eerder overkomen. Konden we in alle rust Tante Ma plakken en oppompen, ook zij toont tekenen van slijtage.