Grenada vervolg

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Wed 30 Jun 2010 00:22

Grenada, Clarkes Court Bay Marina, 26 juni 2010

Het al bijna een week geleden dat we op de Lonely Planet terug zijn. De maand in Nederland was geweldig en veel te snel voorbij. Heerlijk iedereen terug te zien en wat is Nederland mooi. Zo groen, de  mooie gevels aan de grachten in Utrecht, het beeld van de vrouw met kippen onder de arm op de Vismarkt.  Een mooie nieuwe wijk met “buiten-achtige huizen” aan de Vecht bij Maarssen.

De prachtige Pinksterdagen, waarop iedereen zo zichtbaar geniet  als de zon schijnt, op de fiets, de bootjes op de Vecht.  Lekker wat cultuur op kunnen snuiven, de  beeldentuin in Heemvliet met Remco en Dorien, theater aan de werf, een paar keer spelen met ons trio en weer wat banden aangehaald met studiegenoten op de reünie ter gelegenheid van de opening van de vernieuwde Faculteit voor Diergeneeskunde  en op de wielerdag van de AUV.  Was het toch ineens weer leuk om lezingen te volgen en over nieuwe ziektebeelden te horen.

Het valt ons zwaar iedereen die ons lief is weer te gaan missen. We waren blij dat we met onze oude reisgroep nog een avond bij Henk en José konden zijn en wat deed het zeer van José afscheid te nemen.  


Bij de foto's

Beelden van Else Ringnalda in de beeldentuin in Heemvliet (gaan we er vast één van kopen als we terug zijn), begraafplaats in de berm en op een kruispunt in St. George (Grenada), stijl weggetje in St. George, moeder met kind, het verhandelen van visjes, Clarkes Court Bay Marina, en het zwembad van hotel waar we op kosten van British Airways mochten vertoeven. En een foto uit de waterkampioen (dat zijn angstige uren geweest)

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image