Ranguana Cay

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Thu 12 Feb 2015 18:05
16:19.83N 88:09.14W
 
Ranguana Cay  12 februari 2015
 
Gisteren 16 mijl gevaren naar Ranguana Cay, een eilandje van een honderd meter lengte in een immense watermassa.  Toen we aan land wilden bij het prachtige strandje stond er een man ons op te wachten om de 40 Belize dollars te innen die het aan land gaan moest kosten. “Morgen misschien” en zijn weer in ons bootje gestapt. We liggen op een prachtige ankerplek, omgeven door mooi koraal. De Spotted Eagel rays zwemmen om de boot.
Om 10 uur vanochtend kwamen 2 speedboten met een 20 toeristen aan boord. Dagje snorkelen en eten in het restaurantje. Heel even hadden we toen Wifi 30 km uit de kust. Maar te kort om wat te versturen. Morgen gaan we terug naar Placencia in verband met het jaarlijkse kunstfestival.