Ria de Pontevedra

Lonely-Planet
Mathilde en Wim
Tue 1 Sep 2009 18:53
42:23.50N 08:46.14W
De ene Ria voor de andere geruild. Lekker windje mee, heerlijk zonnetje, rustige zee. Geankerd dicht bij een strandje, tussen twee stadjes. Mathilde haar klarinetmuziek werd afgewisseld met het geluid van de kermis. In de verte springende dolfijnen, uitzicht over de oceaan. Toeristische atractie: je zo'n 100 meter de lucht in laten slepen achter een speedboot. Spectaculair gezicht. Beelden volgen misschien (als ze mooi zijn) als we weer internettoegang hebben. Andere spectakel: een blusvliegtuig, op zijn buik over het water scherend om bluswater in te nemen, wat vervolgens als een enorme regenbui weer geloost wordt.
Dit stukje Spanje doen we op ons gemak: is erg mooi. Er schijnen vele mijlen kust te komen die minder mooi zin.