Blogg 51 - Dag 21 & 22 - Tahiti

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Thu 26 Mar 2020 18:25
Blogg 51 - Dag 21 & 22 - Tahiti. Joho, nesten 4000 NM og 21 dager i sjøen og så så vi Tahiti stige opp av havet. Sakte med sikkert, brøt den den blanke havflaten som vi kruset igjennom. Ankomst kl 0130 i dag morges. Havnen var stengt så det ble anker på utsiden av marinaen. Veldig spesiell følelse å komme seg inn på innsiden av revet blant alle de andre båtene så lå på svai der. Ankedram og deilig følelse å ha gjennomført noe litt spesielt, synes ihvertfall vi da.

Noen få timers søvn for det var opp kl 0645 for å begynne klargjøring av båten. Storseil, genoa 1 og kutter fokk ned. Genoa 1 på en 64 foter er stor og veldig, veldig tung, men vi fikk pakket ned alt og gjort klart til avhenting. 

Jolla skulle av davitene (den greia/stativet bak båten som joller henger i) og opp på dekk. Alt i stuverommet akter skulle tømmes (og det er veldig stort på en 64 foter). 

Når kl ble 0900 ble vi praiet og bedt om å følge et par karer fra marinaen inn og legge oss i havn. Endelig. En lang liste med ting skulle gjøres og det ble gjort helt fram til nå som er kl 19:18 for å være nøyaktig. Mat or tusenvis av kroner er tatt ut av fryseren og levert til en annen båt og til en prest som skulle dele det ut videre. 

Og av alt det dere har lest ovenfor har dere sikkert forstått at vi har fått billetter hjem / til Paris i morgen tidlig. Det blir opp kl 0330 så det blir en nok en kort natt. Derfor en veldig kort blogg Idag. Beklager det ikke ble en i går. 

Jeg skal garantert skrive en blogg på flyet og sender så snart som mulig. 

Og med disse flyvende ord, avsluttes dagen blogg.