Atlanter'n dag 8

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sun 27 Nov 2011 16:38
18:56.6N 34:14.0W
 
Her glir den ene solskinnsdagen over i den neste. Sol fra nesten skyfri himmel, lette vinder fra oest (litt for lette) og varmere og varmere. Vi gjoer imidlertid god framgang med ca. 7,5 knop fart i snitt. Resultatlistene som studeres og analyseres meget noeye (vi har jo god tid til dette) viser at vi kl 0400 hadde klatret enda en plass paa resultatlistene, og leder fortsatt klassen og ligger som nr 3 overall i cruising-divisjonen. Dette gir selvfoelgelig stor inspirasjon og fokus paa aa komme fort fram, samtidig som vi nyter livet ombord.
 
Paa menyen i dag stod det omelett med skinke og champignon til lunsj, og indrefilet med rotmos til middag. Med andre ord ganske enkel husmannskost ;-).
 
Mannskapet er friske og raske, uskadd og ved meget godt mot. Noen mindre skader paa skuta, men ikke noe som hindrer framdriften, saa det snakker vi ikke om! Dette fikses naar vi kommer til St Lucia.
 
I morgen er det to begivenheter som vi selvfoelgelig skal markere. For det foerste runder vi halvt utseilt distanse, ca. 1400 av 2800 nautiske mil, og for det andre har Haakon bursdag (39 aar igjen ;-)). Akkurat hva markeringene skal gaa ut paa,har vi ikke bestemt enda, men en kontrollert og dannet feiring blir det nok.
 
Her gaar det mot kveld, og trolig nok en vakker solnedgang. Nymaanen vil vokse seg stoerre og stoerre dag for dag framover, og forhaapentligvis gi oss bedre og bedre styrelys om natten.
 
Ship Ohoi fra mannskapet
 
 

JPEG image