Atlanter'n dag 6

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Fri 25 Nov 2011 13:10
20:56.22N 28:35.38W
 
Vi har hatt en natt med overskyet vaer og noen truende regnskyer. Regn fikk vi imidlertid ikke og pr naa har vi straalende sol og perfekt vind. I foelge siste vaermelding ser de ut til at dette vaerbilde vil bli med oss de neste dagene. 
 
Det etterhvert topp trimmede mannskap er naa i stand til aa gjennomfoere flere og flere seilbytte uten for mye skrik og skraal. Med andre ord effektiviteten oeker og det slaar konkret ut i fremgang paa resultatlista. Vi er naa paa 4 plass i cruiser klassen som selvsagt er "far beoynd"
hva vi kunne haape paa. Men, det er jo ikke akkurat plassen paa resultatlista som er grunne til at vi er her. Vi er jo som kjent her for aa komme frem og ha en fin tur. Men det er forunderlig hvordan resultatfremgangen virker inn paa konkurranseinnstllingen. Det foer nevnte regneark som innolder resultatene blir analysert frem og tilbake for aa kunne identifisere ytterligere muligheter for progresjon samt avklare mulige trusler bakfra. I realismens lys skal vi likevel vaere straalende fornoeyd om vi klarer aa forsvare den plassen vi har.
 
For oeyeblikket seiler vi med the Big Fat Mama som gir god fremdrift. Vi ser lite til de andre baatene. Kun norske Ko Ko er innenfor synsvidde, men vi vet at det er mange andre rett utenfor horisonten.
 
Til lunch idag servert Hallstein kanariske poelser av ymse slag sammen med lumper. Poelsene var en god balanse til tidligere dagers sunne innslag av salater mm. Lunchen ble riktignok noe usatt pga av en vannpumpa som maatte skiftes. Dette arbeidet ble ledet av Arne som med mesterlig presisjon fikk satt nye pumpe paa plass med god hjelp av diverse velmenende konsulenter. Vi har mange konsulenter ombord:-). 
 
Middag senere idag er grillet tunfisk med avokado og mango salat.
 
Med andre ord - en ny straalende dag med begivenheter av ymse slag. Vi har det veldig bra.
 
Hilsen mannskapet paa Capraia
 
 
 
 
 
 

JPEG image

JPEG image