Vilamoura

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Mon 25 Jul 2011 17:58

37:05.07N 08:07.78W

 

Hei og hå,

Nok en fantastisk dag bortsett fra at Erik og Helen har forlatt båten for å reise hjem til striskjorta. Vi dro opp ankeret ca kl 0900 og fløt utover på havet i stille fart og lite vind og ca 30 graders varme i sola. Vi drev sakte fremover og badet i 23 graders vann. Alle i vannet, ihvertfall nesten.

 

Vi ligger nå i Villamoura (staver sikkert dette feil også) som er en stor havn med plass til ca 1000 båter. Meget bra, men ikke fantastisk. Stemningen manker liksom så vi kommer nok til å flytte oss igjen imorgen.  Frem og tilbake er like langt og ungdommen ser ut til å ville tilbake til Lagos hvor det var masser av ting å finne på. OA har veldig lyst til å komme seg ut på en havfisketur mens jentene vil på studenstranden midt i bland klippene. Nydelig sted.

 

Jeg skal prøve å få lastet inn en del bilder over de neste par dagene, men nå må jeg prioritere å prøve å få lappet jolla som lekker luft som en sil og å få fart i watermakeren igjen som ser ut til å ha tatt en hvilepause. Vi kjøpte 10 l drikkevann idag for første gang siden vi forlot Oslo. 

 

Stemningen ombord er meget bra (-: . Igår kveld hadde vi danseoppvisning av alle jentene ombord mens de tok oppvasken. Videoen må¨på youtube når vi får det til. Nydelig musikk, masser av latter og synging og til og med ren oppvask. Not bad (-: - Kokken (undertegnede) hadde grillet på hekken og det ble entrecote, løk og poteter (i rosmarin, olivenolje og litt mere hemmelig krydder) som koste seg i en finurlig saus hmmm...

 

Jentene gikk og handlet og Ole-Andreas støvsuget (!!!) og kastet søppel mens skippern gikk på vaskeriet og vasket klær og seg selv.

 

Takk til den som korrigerte posisjonen vår fra min mail igår (så ut som om vi hadde havnet i Afrika (-:

 

Hei og hå fra Capraia