Premieutdeling

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sun 18 Dec 2011 21:42

Hei igjen folkens,

 

Alle ting har en ende og når både forberedelse, start, innhold og avslutning er bra (-:  blir det mye smil (-:

 

Mannskapet på Capraia har nå vært spredd litt for alle vinder selvom noen oss fremdeles treffes nesten på dagelig basis. Kjetil og Petter har leid båt og seiler med venner og familie og Capraia hadde gleden av å seile litt sammen med de fra Martinique, men med god vind, større og bedre seil, passe vind og med Capraia i storform, ble de fort borte i kjølvannet. Nok en gang beviser damen hvor langbent hun er (-:

 

Igår kveld ble det premiutdeling og det var veldig mange spente sjeler.  Mange hadde nok regnet en del og kommet frem til sin plassering, mens andre bare ventet spent.  Som tidligere nevnt hadde vi på Capraia en første målsetning om å ha det gøy og deretter å seile fort, og begge deler gjorde vi til gangs. For å sitere Håkon, fra en mail han sendte til oss andre etter at han hadde reist hjem til gamlelandet  ” Igjen tusen takk for fantastisk tur. Nå som jeg er hjemme har jeg fått litt mer avstand til det hele og det har virkelig begynt å synke inn hva vi har vært med på og hvordan det gikk. Det var jo bare helt utrolig bra”.

 

Og premiutdelingen og plasseringen ble ikke dårlig den heller !! Som de fleste av dere kanskje allerede har hørt, ble det 1 plass i klassen, ca 2 døgn foran nærmeste konkurent i korrigert tid så det må vel kalles å vinne med god margin (-: .   Gleden ble ikke mindre av at nummer 2 i klassen ble våre venner i Equise og dermed dobbelt norsk (-: . På toppen av det hele ble det 4 plass overall og det må bare sies å være helt, helt fantastisk og begge deler langt over forventningene.  For de som er litt intressert, ble vi  overall kun slått av en X-55, en Hanse 54,5 (kun med 13 minutter korrigert tid) og en ukjent type 56 foter (Splendid, som ledet mer eller mindre hele veien).

 

Vi legger ved noen bilder som vi har fått av ulike venner vi har fått på turen som har tatt bilder av Capraia underveis.

 

Vi  kommer nok nå til å avslutte denne bloggen (om ikke en eller annen får en fryktelig skrivekløe igjen) så da gjenstår det bare å si ;

 

TUSEN HJERTELIG TAKK TIL DERE ALLE som har fulgt oss på veien, hjulpet til med mye og mangt og som har sendt oss lykkeønskninger og varme tanker hele tiden.  Dere har vært i tankene våre og det har vært spesielt hyggelig og godt der ute på den deilige bøljan blå.  Det er bare helt fantastisk å ha så mange venner, familie og bekjente som har fulgt oss. Det er derfor faktisk ganske vemodig å sette strek her.

 

Vi gleder oss alle til å se dere alle igjen og ha en Riktig God Jul og et Fantastisk Nytt År.

 

Mange kjærlige og varme hilsener fra oss på  CAPRAIA III

 

Skipper’n

 

 

JPEG image

JPEG image

JPEG image