Albufeira

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sun 7 Aug 2011 12:53

37:05.05N 08:16.00W

 

Og nå er Capraia fullastet igjen (-: Fullt mannskap med Petter, Kjetil, Arne, Håkon og Ivar ombord.  Etter en liten tur på byen og en kort natts søvn blir nå dagen idag dedikert til å gjøre båten klar for en lengre seilas igjen. Vi satser på å seile til Marocco imorgen tidlig om værgudene er med oss (-:  . Vi tror det blir en helt spesiell opplevelse med mye nytt å se og kanskje en del mer byråkrati enn vi er vant til. Imidlertid kan det se ut til at navigering imellom forskjellige fiskgarn kan bli den største utfordringen.

 

Vi har ikke vært flinke til å holde bloggen gående, delvis pga meget mangelfull internet tilgang men nå sitter jeg på en internetcafe på brygga og spiser is og drikker Cola (-:  og håper at denne mailen går igjennom.  De siste dagene har vært langs Algarvekysten med bading, varmt vann og mye sol.  Det har ikke vært så mye spennende å skrive om.

 

Vi håper å kunne komme inn på internet i Afrika også, ihvertfall med korte meldinger via satelitt telefonen.

 

Hei og hå fra

Capraia