Lofoten dag 7

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Mon 29 May 2017 20:04

Dag 7

 

Dette ble en hviledag i Skudeneshavn. Nydelig lite sted som absolutt er verd et besøk og etter at Finnen hadde reist hadde vi god plass og kunne nyte tilværelsen i «pent brukt» ullundertøy, ull indre mellomlag, ytre mellomlag, indre ytterlag og ytterlag og jakke utenpå for pyntens skyld. Deilig å slippe å slite med sola og en kald øl i Oslos stekende sommervarme.  

Dagens trening ble litt tusling rundt i sentrum (3 minutter), en tur i parken (10 minutter), litt handling av mat og båtstæsj, torsk og pizza på brygga, rydding i båt, vasking av klær og planlegging av neste del av seilasen. I morgen skal vi fiske vår egen middag og slike viktige saker må jo grundig diskuteres og planlegges. Kart og Norske Los (lånt av Prikken) ble studert og diskutert. Det er hardt å være seiler.

 

Med andre ord, en dag uten mål og mening (helt herlig) og her stopper jeg for ikke å kaste bort mer av deres verdifulle liv. Kanskje det skjer noe mere å skrive om i morgen.

 

 

JPEG image