Cascais 2

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Tue 19 Jul 2011 18:10

Ja, vi ligger fortsatt i Cascais. Det er et flott sted og skippern (undertegnede) har fått 7 ungdommer ombord (Erik og Helen dog en smule eldre enn de andre (-:.. Idag har vi kjøpt et tonn med mat og drikke og er klare for noen nye dager med seiling. Til og med en spekeskinke henger nå i taket på båten (-:

 

Vi håper på avgang imorgen, men skal finlese litt på værmelding før endelig avgjørelse. Akkurat nå blåser det heftige 21 m/s i kastene i havna.... Ja dere leste ikke feil, full storm i havna.... Vi ligger fint, men Jonas(den store hvite fenderen) sliter hardt. Han liker dette. Mye bruk for han (-:

 

Det blir en kort notis idag, men håper vi har gode nyheter å skrive om imorgen.

 

Hilsen skippern og ungdommen...