Cascais 1

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sun 17 Jul 2011 18:28

38:41.44N 09:25.12W

 

Hei igjen,

Vi kom oss vel frem til Cascais igår og ligger nå i en av de beste havnene vi har vært i på turen.  Flott innseiling rundt pynten før vi kom mot havnen. Imponerende klipper.  Det var flott å se de av to grunner. Klippene i seg selv, men også det faktum at vi da akkurat kom ut av tåka som hadde omringet oss en god stund. Vi hadde med andre ord seilt med radar og kartplotter i tåka en stund.

 

Dagen idag har vi ligget i havn og godt var det. Det blåser kraftig nå. I skrivende stund ser jeg opp til 17,7 m/s i havna så greit å være her.  Litt rydding og vasking og smårep har vært på programmet.  Magdalena og Leif har gått seg en lang tur for å se på klippene og havet (til en forandring (-: ..

 

Solen skinner og det er endelig deilig temperatur.  Jeg har pakket ned tjukk genser og ullundertøy idag (-: Det føles som om vi endelig har kommet til litt mer en vanlig Norsk sommer.

 

Capraia oppfører seg pent og bortsett fra at vi må få skiftet et diselfilter imorgen er reparasjonslisten imponerende liten og deilig er jo det (-:

 

Jeg prøver også å vedlegge et bilde, men er litt usikker på om jeg får rett format. Det er fra puben jeg skrev om igår (-:

 

Hei og hå

Skippern

 

 

 

JPEG image