Sines

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Thu 21 Jul 2011 17:18
37:57.03N 8:51.98W
 
Ja, da har Capraia kommet til Sines. Fin liten havn hvor vi bakket inn i baasen med sterk vind, puuhh, men det gikk stroekent. Flott sandstrand og nydelig vaer og syden varmen har kommet. Skippern klarte seg med shorts og kortermet hele dagen paa havet for foerste gang.
 
Seilturen idag startet rundt halv 8 og vi hadde flotte forhold hele veien. Vi seilte med et rev i storn og hadde litt fokk ute ogsaa fra tid til annen. Farten for det meste rundt 7 knop i fine deilige boelger.. Dagen var ikke helt uten hendelser dog.  Skippern har proevd aa fiske stort sett fra Norge hit og har ikke saa mye som et napp, men fiskern Ole-Andreas fikk en makrell etter noen faa forsoek og det etter at han tok 3 fisker paa brygga i forrige havn (-:
 
Erik og undertegnede saa paa en haug med ungdommer paa dekk som solte seg og koste seg og tenkte at naa er det kun en ting som mangler: et lite delfin besoek og vips, noen minutter etter kunne fiskern rope, delfiner i sikte. Det var ca 10 av dem som lekte seg rundt baaten og floertet med jentene paa fordekket i 7 + knop. Det ble paastaatt at vi hadde bestilt de paa internet i forrige havn (-:
 
Vi er naa 8 pers ombord saa det er lunt og koselig med en sovende paa doerken, men der det er hjerterom osv (-:. Vi har ogsaa hengt opp groennsaknett nr 2 plus at Erik kjoepte en hel skinke som ogsaa har blitt hengt opp og som blir spikket i baade titt og ofte. Baaten ser ut som markedsplassen i Marakesh.
 
Paa stranden her i Sines her det matmesse hvor alle restauranter i byen viser frem sine retter saa middagen blir nok en rekke med smaksprover idag. 
 
Det er ingen internet her saa jeg haaper aa faa satelitten til aa fungere. Hei go haa til dere alle.
 
Skippern
 
 

JPEG image

JPEG image