Scheveningen

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Fri 17 Jun 2011 19:04
52:06.2N 4:15.3E
I dag har vi tatt en nytt lite steg sørover, ca. 25 nm fra Ijmuiden til Scheveningen utenfor Haag. På grunn av vinden midt i trynet, ble nok utseilt distanse noe lengre. I tillegg er det relativt høye bølger i det grunne farvannet utenfor Nederland, noe som gjør at full kryss blir litt slitsomt i lengden.
 
Værmeldingen de nærmeste par dagene sier at et kraftig lavtrykk skal passere, med vind opp i kuling styrke. Dermed drar vi neppe videre før tidligst søndag. Da er vi spente på om det blir langs kysten av Belgia eller over mot England og Dover.
 
Haag er sikkert en meget koselig by, som vi får benytte morgendagen til å utforske, særlig siden vi nå ser ut til å være ajour med båt-reparasjonene. I dag morges ble ny vindgiver installert i toppen av masten. Det er utrolig hvor mye som har sluttet å virke så langt på turen, men fra nå av kommer sikkert alt til å virke perfekt ;-). Mannskapet er også relativt friske, så vi klager ikke.
 
Ombord: Hallstein, Håkon, Leif og Arne