Ayamonte

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Tue 2 Aug 2011 18:40
37:12.64N 07:24.46W
Da har de unge ungdommene reist hjem, og de litt eldre ungdommene (les Nina og Arne) mønstret på.

Gårsdagen gikk med til utsjekking av leilighet, levering av leiebil, handling og installering på båten, før vi tok en kort ettermiddagstur til Portimao. Deler av turen foregikk i regnvær og lyn og torden!!, men ingen lynnedslag i båten.

Etter å ha svaiet i natt, startet vi allerede halv åtte. Skyet og grått i starten, men etterhvert klarnet det opp og ble en flott dag på sjøen med liten kuling i hekken på slutten. Vi har seilt ca 51 nm hit til Ayamonte, som ligger ved grenseelven mellom Portugal og Spania, men i Spania.

Nå er det ankerdram(mer) og etterhvert en dusj, før vi finner oss et sted å spise middag i dette som virker som en koselig spansk by.