Ayamonte 2

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Wed 3 Aug 2011 19:03
Hei folkens,
Idag har vi hatt en veldig spesiell dag -: . Vi har tilbakelagt 20 nm midt imellom Portugal og Spania og det uten seilbaat (-: paa elven Rio Guadiana.

Vi tok jolla og putret opp grenseelven til et lite tettsted (Foz de Odeleite) hvor vi spiste en helt nydelig lunsj paa en liten lokal restaurant. Utenfor restauranten var det den mest trafikkerte veien i hele omraadet og det innebar at vi saa 4 biler paa 3 timer (-: og ingen telefondekning. Fantastisk og artig opplevelse.

Vi hadde motstrom og motvind begge veier og det ble litt vaatt i jolla, men det var jo varmt og godt saa det gjorde ingen ting. Paa veien nedover tyvlaante vi en brygge til et falleferdig hus og badet (delvis nakne - i middle of nowhere) ettersom vi ikke hadde badetoy med oss. Vi tyvlaante terassen paa huset ogsaa litt til vi hadde faatt toerket oss.

Vi er naa tilbake i Capraia i straalende solskinn og deilig temperatur. Dette er en meget hyggelig liten by uten turister og nydelig mat. Imorgen er det hoyvann kl 0733 og da maa vi reise. Vi kommer kun ut av havnen og elven naar det er hoyvann, men vi satser paa at det gaar fint.

Det blir hjemmelaget sangria i baaten ikveld + litt guacomole.

Hei og haa fra Capraia og Skippern