Lanzarote 2

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sat 20 Aug 2011 07:46
Men saa ble det altsaa litt til allikevel. Jeg nevnte i det forrige innlegget at vi hadde vaert paa Puma og snakket med Skippern der, Ken Reed. Ken er en av de virkelig store i seileverdenen. 37 mesterskap har han vunnet og har seilt og vunnet mer eller mindre alle store prestigetunge seilaser som finnes. M.a.o. blandt oss seilere er han, som Ivar beskriver det, "a famous Rockstar". Gleden var derfor stor blandt manskapet naar Kent, hans shore manager med kone tok en 10 min spasertur og kom ombord paa Capraia og tok et par glass med sprudlende spansk vin. Herlig dialog om veldig morsom opplevelse for oss ombord (: . Vi maatte bare skryte litt av dette (-:
 
Kommentarer som det ble satt spesielt stor pris paa (-: ;  "you guys are real sailors", " I have never seen so many ropes in a mast before, how do you manage", "are you really fishing while in a sailing competition AND Barbecue - do not tell my crew", " A diswasher onboard - I really need to see that" og sist men ikke minst " if you are here in September you can come out with us sailing on one of our training sessions".  Jeg saa noen hoder begynte aa telle helger og feridager.... (-:
 
Vi la med et bilde, Ken er han med roed T-skjorte.
Hei og haa igjen fra Skippern og gjengen
 
 

JPEG image