La Coruna II

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Thu 30 Jun 2011 17:34
43:22.11N 8:23.79W
 
Ship og hoi!
 
Etter en god natts soevn vaaknet vi opp til et fantastisk vaer i havnen i la Coruna. Etter deilig morgenstell med dusj og barbering uten aa bli kastet rundt i baderommet av hoey sjoe, tuslet vi opp paa byens flotte plass Praza de Maria Pita for frokost med nydelig omelett, juice, broed og kaffe i solsteken.
 
Etter frokost var det tid for innetjeneste. Seil, klaer, haandklaer og stoevler ble hengt til toerk, utstyr ble gjennomgaatt og reparasjoner og vedlikehold ble paabegynt og baaten ble vasket innvendig og utvendig. Leif og Arne drog avgaarde til en utstyrsleverandoer litt utenfor byen for aa faa fikset forseilsrulla, mens Petter og Kjetil drog paa rekognosering i byen for aa sjekke butikker, spisesteder og stranda. Haakon har ordnet med hjemturen sin imorgen. Hallstein har stort sett holdt seg ved baaten.
 
Naa er det snart kvelden og planen er aa spise et godt tapasmaaltid i gamlebyen. Saa faar tiden vise hva natten vil bringe...
 
Hilsen 6 glade lakser som har bestaatt den store manndomsproeven med aa krysse Biscaya!
 
Ombord: Hallstein, Arne, Leif, Haakon, Petter og Kjetil

JPEG image