Klar til avreise

Katarina og Hallstein på tur - Nå med SY Sana
Hallstein Moerk
Sun 20 Nov 2011 10:12
Da naermer det seg avreise.
Status naa er at kjoeleskap naa er igang og gaar for fullt. Baugpropellen var det feil kontrollboks vi fikk saa den funker ikke, men vi satser paa at vi slipper aa bruke den over Atlantern. All mat er ombord, men det ble litt hektisk siste kvelden.
 
Vi hadde bestillt mat som skulle leveres paa brygga, og alt med unntak av frukt/groennsaker kom. Den siste butikken stenger kl. 1930, og 1900 maatte vi loepe avgaarde for aa handle. Saa kl. 21:00 starter vi aa vaske og toerke frukt.. Kl. 2215 kom saa frukten, men de ble pent forklart at det kunne de bare ta med seg hjem igjen.
 
Naa sondag er det stuing av de siste tingene, siste ryddingen og vi har naa straks "klart skip".
Det er et yrende liv paa brygga - ganske mer "hektisk" naa en det har veart tidligere. Herlig!
 
Ellers har vi faat oppdaterte vaermeldinger (fortsatt bra) og vi ser naa frem til aa stikke til sjoes! 
 
Ship O'hoi
Capraia
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image