Marina de Lagos, Lagos, Portugal .

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Fri 27 May 2016 14:26
37:06.603N 08:40.531W

Alt vel ombord. Efter en fridag kommer der altid en arbejdsdag. Vi fik vores sag for med turen til Lagos i Portugal . Vores tidsplan er lidt stram, da vi helst skal være i Lisabon inden den 1. juni. Vejrguderne kan vi ikke kontrollere så afsted selvom der var let modvind. Vejrudsigten sagde ok vejr men vind fra den "forkerte " retning. Lidt kryds blev det til men ellers var det bare at holde ud. Vinden lagde sig jo nærmere vi kom Lagos, til gengæld måtte vi holde skarpt øje med fiskerbådene igennem natten.

Lidt mørbanket men godt tilfreds med sejladsen kom vi til en flot Marina med alskens faciliteter.
Her er som et lille England, der er rigtig mange turister. Det er blevet til shopping,sightseeing og proviantering.
Næste stop er Cascais i flodmundingen til Rio Tejo som går indtil Lisabon. En tur på omkring 24 timer. Vejret har dikteret, der er vind fra vest og det skal udnyttes. Den fremherskende vind er fra nord og det kan vi ikke li.
Håber vejrudsigten holder, det vil give en dejlig sejlads for sejl.

Skip ohøj fra Lousill

Britt, Peter og Anne - Marie
Sendt fra min iPad