Rødehavet dag 6

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Thu 5 Mar 2009 14:57
19:43.843N 38:22.656E
 
Endnu en dag nordpå i Rødehavet. Dagen er ikke så meget anderledes end i går. Solen skinner dog i dag, så vi har fået lidt farve på kroppen igen.Der er ikke blevet fisket de sidste par dage, der er stadig masser af fisk i fryseren der skal fortæres. Thomas synes dog vi skal nævne dagens suveræne resultat i kortspil.
Vi har besluttet at udnytte det gode vejr for Rødehavet til at komme helt til Port Ghalib i Ægypten, før vi holder hvil. Vi spinger Port Sudan over, har fået meldinger om at præsident Bashir er blevet anklaget for forbrydelse mod menneskerrettinghederne, så han får ikke vores besøg.
 
Ellers er det ved at være nogle dage siden vi har været på nettet...........Er der sket noget derhjemme? Hvad med ham Fog ? Er han i føresædet endnu?
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Thomas, Peter og Anne-Marie