På vej til San Blas ved Panama

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Mon 14 Jan 2008 00:45
13:18.152N 71:59.126W
 
Vi er nu på 2. døgn på vej mod San Blas. Vi sejler med dobbelt forsejl og vinden ind for agten. Det blæser konstant 10 til 12 sek. m. vi sufer ned af bølgerne og går en fart på 8 til 8,5 knob. Vi har sejlet 178 mil det første døgn.
 
Vi forlod Bonaire i går ved 14 tiden sammen med 2 andre både fra BWR. Hen under aften var der aktivitet på VHFén. Kaimin foran os blev  kontaktet af et overvågningsfly fra Venezuelas coast gaurd. De blev spurgt om navn, hjemhavn og om alt var OK.. Lidt senere var det vores tur og til sidst Tapestry. Her igen til aften er vi blevet chekket af et fly fra Coast Guard. 
Vi er nu ud for Columbias kyst, så der bliver holdt øje med hvad der sker i farvandet.
Ellers alt vel. aftensmaden er spist, nattevagten fordelt og der er rebet lidt ned til natten.
 
Ship ohøj fra
 
Louise, Peter og Anne-Marie
 
vil gerne høre nyt hjemmefra prøv