På vej mod Suez kanalen.

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 5 Apr 2009 12:53
28:03.659N 33:29.080E
 
 
 
Efter en meget tidlig start - klokken 5 - er vi op vej op igennem Gubal strædet. Strædet er meget snævert og der er oliefelter/platforme rundt omkring os. Vi har ventet på et vejrvindue og har været heldige. Solen skinner og vinden arter sig fra den favorable side. Vi forlod marinaen, som den sidste båd i Ralliet og var én af de første der kom ind. Vi regner med at være ved Suez Canal Yacht Club engang i morgen.
Det går stille og roligt opad imens der gnaskes lakridser, tygges gamle/nye ugeblade og aviser og venter på at søbenene indfinder sig igen. Vi har ligget i marina i 3 uger og mødt flere danske turister/fastboende, som lige har været nede forbi i marinaen og slå en hyggelig sludder af. Lakridser og ugeblade - hvad mere kan man ønske sig en søndag eftermiddag??.
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie