På vej til Niue

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Sun 8 Jun 2008 03:10
19:40.024S 167:12.325W
 
Idag fangede vi endelig den eftertragtede fisk! En lille tun på omkring fem kilo og vi fik for første gang brugt Peters nye fiskevægt. De sidste par bid var fisken sprunget af lige inde ved båden, så nu gav vi tunen tid til at blive rigtig træt. Om det var en succes eller vi bare var heldige må vi besvare efter nogle flere forsøg, men under alle omstændigheder står den på tunbøffer de næste par dage.
Igår aftes var der stadig en del vind, men søen var allerede ved at blive roligere og midt i nat tændte vi for motoren. Niue som vi er på vej mod er et lille land uden havn, og der er ikke til at smide anker, så vi er afhængige af at der er en ledig bøje, og efter sigende er der tre ledige pt. så det bliver spændende at se om vi må se os nødsagede til at sejle videre direkte til Tonga.