Kreta

Hvor sejler LOUSILL ?
Anne-Marie og Peter Skov
Tue 28 Apr 2009 08:01
35:11.204N 25:43.054E
 
Euforien er så småt ved at lægge sig. Alle festlighederne og farvelpartys er ved at være forbi, nogen af  bådene er sejlet videre og LouSill er kommet på land.
 
Lidt status :
 
535 døgn, hvoraf 1/3 er på vej, 1/3 i marina, 1/3 for anker. Undervejs (sejlet !) i 4.025 timer omregnet til en arbejdsdag er det samme som at sejle hver dag 7,50 time i de 18 måneder vi har været påvej.
1.948 timer har motoren hjulpet til.
958 timer har generatoren larmet.
24.150 sømil ca. 46.000 kilometer med gennemsnitlig 6 knobs fart.
39 forskellige lande.
Et utal af valuta og sprog og ikke mindst 100 vis af spændende og venlige mennesker har vi mødt.
 
Vi var 28 både der startede ud fra Gibraltar og 18 af disse både gennemførte hele turen. Det har været 18 fantastiske måneder med masser af oplevelser og udfordringer. Vi har haft stor hjælp af vores gaster, Peter, Birgit og Palle, Lars, Louise og Cecilie, Frank, Kisser og Viktor, Signe og Jakob og tilsidst men ikke mindst Thomas. Det har været rigtigt dejligt at have andre at dele oplevelserne med og vi har været ualmindelig heldige med kombinationerne. Det har været en helle på Lousill at kunne tale dansk, da alt andet foregår på engelsk.
Vores tur har været præget af god planlægning og held. Vi har ikke haft nogen større uheld, sygdom, tyveri, pirateri eller andre negative oplevelser.
Tusinde tak for alle jeres mails og opmuntringer undervejs, det har været dejligt at blive opdateret om jeres hverdag derhjemme selvom vi har været ude midt på et ocean.
Nu er kufferterne pakket (2 X 20 kg er ikke meget efter halvandet år) og et par måneder hjemme i Århus venter. Vi glæder os til at indhente noget af alt det forsømte og nyde foråret.
 
 
 
  
 
Beviset.
 
  
 
Dorethy og Peter fra Neva http://www.sailblogs.com/member/neva/   John og Pam giver den med Mustang Sally  
Underholder med en sang fra NEVA songbook                   
 
 
Tony og Audrey  havde lavet en meget festlig sang                       Dresscode var : Tag noget på som du har købt på turen rundt om jorden
 
 
Ship Ohøj fra LouSill
 
Peter og Anne-Marie